Fruits 4 Real

Speel Tropicana bij Fruits 4 Real met 125% bonus!

Tropicana
Tropicana

Tropicana
Wanneer u online gaat gokken en meerdere speciale kansen op winst wilt kunnen krijgen, dan is deze Tropicana gokkast bij Classic Jackpot de zomerse uitdaging die u zoekt. Tijdens het spelen van dit spel kunt u verschillende mogelijkheden ontdekken om tot een winst te komen, waarbij gedacht is aan random prijzen en een gokfunctie. Winnende combinaties kunnen met verschillende bekende fruitsymbolen gevormd worden, maar ook door themasymbolen kunnen heel wat prijzen aan uw saldo worden toegevoegd. In totaal kunnen er op deze Tropicana gokkast 6 rollen gevonden worden. U kunt daarbij spelen in een basisspel met de reguliere symbolen en in een bovenspel waarbij de themasymbolen per inzet aan bod zullen komen.

Basisspel
In het basisspel wordt er gespeeld op 3 rollen met 1 winlijn. Hier is het de bedoeling dat u met 1 credit per draai tot een winst weet te komen. Winnen kan met alle symbolen die in de prijzentabel rondom de rollen te vinden zijn. Daarnaast kunt u op de symbolen die u kunt draaien ook nog eens een zonnetje vinden. Dit zomerse symbool kan heel wat prijzen opleveren en wordt gebruikt om gespeeld te worden in een soort van bonus naast de rollen. Iedere keer dat er op de bovenste, middelste of onderste posities van de rollen een zonnetje wordt gedraaid zal er een zonnetje in de rij toegevoegd worden naast de rollen. Zodra een rij met zonnetjes gevuld is zal deze een random prijs opleveren van minimaal 2 credits en maximaal 200.

Gokfunctie
Niet alleen is er een spannende random prijs te winnen bij Tropicana, maar ook kunt u tot een winst komen door gebruik te maken van een gokfunctie. Deze functie wordt gespeeld met kop of munt en zal ervoor zorgen dat uw prijs verdubbeld wordt. Gokken kan meerdere malen achter elkaar, waarbij de prijs tot een maximum van 200 credits verhoogd kan worden.

Bovenspel
Om het bovenspel van Tropicana te kunnen spelen moet u eerst zoveel mogelijk credits zien toe te voegen aan de clubmeter. Deze kunt u vullen door in het basisspel van Tropicana prijzen te winnen. In het bovenspel wordt er gespeeld voor prijzen die met 5 verschillende symbolen gewonnen kunnen worden. U kunt inzetten met 4, 8, of 16 credits, wat gelijk bepalend is voor het aantal winlijnen dat geactiveerd zal worden. Opeenvolgend kunt u het bovenspel namelijk spelen met 1, 2 of 3 winlijnen. Prijzen die tijdens het bovenspel gewonnen kunnen worden zijn uiteraard terug te vinden aan de rechterzijde van de rollen. Daarbij kunt uw inzet in het bovenspel voor ieder vraagteken ook nog eens een random prijs ontvangen van minimaal 4 en maximaal 200 credits.

Inzetten
In deze speluitleg zijn de verschillende inzetten die u bij Tropicana kunt spelen al aan bod gekomen. U moet weten dat iedere credit een waarde heeft van 10 cent en dus het aantal credits zal bepalen hoeveel geld er per draai gespeeld moet worden. In het basisspel van Tropicana zal er altijd gedraaid worden met 10 cent. Gaat u in het bovenspel spelen, dan speelt u met inzetten van minimaal 40 cent per draai, maar zijn ook inzetten van 80 cent en 1,60 euro mogelijk.

Classic Jackpot
Power Fruit
Power FruitNu Spelen »
Reelcash SE
Reelcash SENu Spelen »
Classic Special Edition
Classic Special EditionNu Spelen »
Turboreel
TurboreelNu Spelen »
Reelghost
ReelghostNu Spelen »
Turboplay
TurboplayNu Spelen »