Fruits 4 Real

Speel Turboreel bij Fruits 4 Real met 125% bonus!

Turboreel
Turboreel

Turboreel
De Turboreel gokkast die beschikbaar is bij Classic Jackpot is erg leuk om te spelen. Het is een gokkast met vele mogelijkheden, waar op tal van verschillende manieren bovendien heel wat prijzen gewonnen kunnen worden. Met een relatief hoog uitbetalingspercentage zou het eenvoudig moeten zijn om op deze gokautomaat tot een winst te kunnen komen. Er zijn tal van bekende fruitsymbolen aanwezig, die in eerste instantie de boventoon zullen voeren. Daarnaast kunt u uiteraard ook winnen met symbolen als de bellen, BAR symbolen, Jackpotten, Jokers, en de Turboreel vraagtekens. Als u nog niet bekend bent met dit gokspel kunt u Turboreel gratis uitproberen. Anderzijds is het natuurlijk ook een mogelijkheid om met echt geld aan de slag te gaan. Welke optie u ook kiest, deze automaat blijft voor de ervaren en nieuwe speler altijd een leuke uitdaging.

Speluitleg
Om tot winsten te kunnen komen bij deze gokkast kunnen er verschillende inzetten worden gedaan. Als u speelt met 1 credit wordt er gespeeld op 3 rollen en heeft u de mogelijkheid om winnende combinaties te vormen op de winlijn in het midden. Anderzijds is het bij het spelen van Turboreel ook mogelijk om winsten te maken met een inzet van 4 credits. U bent daarbij niet gebonden aan een winlijn, maar kunt winsten binnenhalen door 3 soortgelijke symbolen aaneengesloten aan elkaar te draaien. De posities op de rollen mogen daarbij willekeurig zijn. Ook bij de hoogste inzet van 16 credits wint u als er 3 symbolen op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Bij deze inzet is het ook niet van belang op welke positie van de rollen u de symbolen draait. Alle prijzen die per inzet gewonnen kunnen worden staan bij Turboreel netjes op de gokkast aangegeven. Prijzen die u wint bij een inzet van 1 credit staan rechtsonder aangegeven en voor inzetten van 4 of 16 credits zijn de prijzen rechtsboven op het spel beschreven. U weet dus altijd direct welke prijzen er gewonnen worden als u een bepaalde symboolcombinatie weet te draaien.

Gokfunctie
Voor prijzen die met de basisinzet gewonnen worden geldt dat het mogelijk is om gebruik te maken van een gokfunctie. U kunt bij een prijs kiezen voor kop of munt om de gewonnen prijs te verdubbelen. De keren dat u het bij het juiste eind heeft mag u dit uiteraard nog een keer proberen. Zit u ernaast, dan heeft u geen prijs gewonnen. Voor prijzen van 2 credits is het gebruik van de gokfunctie verplicht, maar voor overige prijzen in het basisspel mag u naar eigen inzicht het kop of munt spel gebruiken.

Verschillende mystery prijzen
Tijdens het spelen op de maximaal 4 rollen van Turboreel kunt u ook mystery prijzen winnen. Met willekeurige joker symbolen kunt u bij dit spel een prijs van 8 tot 100 credits winnen. Dit is echter nog niet alles, want ook het Turboreel vraagteken kan als symbool willekeurige prijzen opleveren. Heeft u random 3 van deze symbolen gedraaid, dan wordt er een prijs gewonnen van minimaal 8 en maximaal 200 credits.

Inzetten
Bij het inzetten op deze Turboreel kunt u kiezen voor gratis credits om het spel te proberen, maar ook om met eigen geld aan de slag te gaan. Iedere credit die u bij deze Turboreel gokkast van Classic Jackpot inzet wordt gespeeld met een waarde van 10 cent. U kunt met de verschillende mogelijkheden voor een inzet dus spelen met bedragen van 10 cent, 40 cent of 1,60 euro per draai.

Classic Jackpot
Power Fruit
Power FruitNu Spelen »
Tropicana
TropicanaNu Spelen »
Reelcash SE
Reelcash SENu Spelen »
Classic Special Edition
Classic Special EditionNu Spelen »
Reelghost
ReelghostNu Spelen »
Turboplay
TurboplayNu Spelen »