Fruits 4 Real

Speel Turboplay bij Fruits 4 Real met 125% bonus!

Turboplay
Turboplay

Turboplay
Als u de Turboplay gokkast ziet, dan zal het u opvallen dat deze grotendeels te vergelijken is met de Turboreel gokkast. De werking is dan ook vrijwel hetzelfde, alleen de lay-out is wat anders ingedeeld. Met de degelijke indeling is deze gokkast makkelijk te spelen voor nieuwe spelers, maar kunnen ook ervaren spelers over het algemeen hun weg op deze gokautomaat goed vinden. Het is makkelijk om een inzet te plaatsen en de verschillende elementen die een winst op kunnen leveren zijn ook erg duidelijk. Wanneer u niet direct met geld wilt gaan spelen is het door Classic Jackpot mogelijk gemaakt om deze gokkast gratis te spelen. U kunt dan met 20 euro aan gratis credits het spel helemaal uitproberen en zo zien of u deze leuk genoeg vindt om met geld aan de slag te gaan. Bent u overtuigt van de mogelijkheden, dan kunt u erg eenvoudig overschakelen naar een inzet voor echt geld en kunnen de eerste winsten binnen no-time binnengehaald worden.

Speluitleg
Om te beginnen wordt er bij het spelen van Turboplay altijd gespeeld met 1 credit op 3 rollen. Winnende combinaties kunnen met alle voorkomende symbolen worden gevormd, waarop een uitbetaling plaats zal vinden als u een combinatie vormt op de middelste lijn van deze rollen. Om tot meer geldprijzen te kunnen komen is het ook mogelijk om met 4 credits te spelen. U speelt dan nog steeds met 3 rollen, maar bent niet gebonden aan een vaste winlijn. Daarnaast is er een maximale inzet mogelijk van 16 credits, waarbij u ook niet meer gebonden bent aan een winlijn en waarbij er 4 rollen in het spel actief zullen worden. Combinaties kunnen bij hogere inzetten gevormd worden door minimaal 3 soortgelijke symbolen op aaneengesloten rollen te draaien. Uiteraard is hetzelfde mogelijk als u 4 soortgelijke symbolen heeft gedraaid als er 4 rollen actief zijn. Alle prijzen die met de hogere inzetten gewonnen kunnen worden staan aan de bovenzijde van de gokkast weergegeven. Overige prijzen kunt u terugvinden onder de rollen bij een inzet van 1 credit.

Gokfunctie
Heeft u met de basisinzet een prijs gewonnen, dan zal er de mogelijkheid zijn om gebruik te maken van de gokfunctie. In een kop of munt spel kunt u de prijs die u gewonnen heeft verdubbelen en zo tot hogere winsten komen. Meerdere keren achter elkaar kop of munt spelen voor een gewonnen prijs is mogelijk, maar let wel op dat u bij een verkeerde gok de gehele prijs zult verliezen.

Mystery prijzen
Tijdens het draaien van de rollen kunt u ook joker symbolen tegenkomen. Deze kunnen mystery prijzen genereren, waarbij de prijs afhankelijk is van de inzet waarmee u speelt. Bij een inzet van 1 credit kunt u met 2 jokers een prijs van 2 tot 100 credits winnen en bij 3 willekeurige jokers wordt een prijs van 4 tot 200 credits gewonnen. Speelt u met 4 credits, dan zullen 3 random joker symbolen een prijs van 8 tot 200 credits opleveren. Ten slotte krijgt u bij de hoogste inzet een random prijs per joker symbool uitgekeerd. Deze zal variëren van 8 tot 200 credits.

Inzetten
Bij het spelen van Turboplay zijn er verschillende inzetten mogelijk. U kunt spelen met 1, 4, of 16 credits, waarbij iedere credit een waarde vertegenwoordigt van 10 cent. Logischerwijs zult u weten dat u het bedrag per draai weet als u het aantal credits met deze waarde vermenigvuldigt. Spelen kan dus met inzetten van 10 cent, 40 cent of 1 euro en 60 cent per draai. Met deze inzetten kunnen flinke prijzen worden gewonnen, dankzij alle combinaties die bij Turboplay mogelijk zijn.

Classic Jackpot
Power Fruit
Power FruitNu Spelen »
Tropicana
TropicanaNu Spelen »
Reelcash SE
Reelcash SENu Spelen »
Classic Special Edition
Classic Special EditionNu Spelen »
Turboreel
TurboreelNu Spelen »
Reelghost
ReelghostNu Spelen »