Fruits 4 Real

Speel Classic Special Edition bij Fruits 4 Real met 125% bonus!

Classic Special Edition
Classic Special Edition

Classic Special Edition
Bij Classic Jackpot zijn we gewend dat er verschillende mogelijkheden zijn om tot een inzet te kunnen komen. Ook als u kiest voor deze Classis Special Edition gokkast zult u zien dat er vele mogelijkheden zijn om tot een winst te kunnen komen. Ondanks het feit dat deze Classis Special Edition gokkast erg eenvoudig uitgevoerd is kunnen er toch heel wat winsten bij elkaar gespeeld worden. Voordelig is dat er met grotere inzetten gespeeld kan worden en dat daarbij de prijzen die u kunt winnen behoorlijk op zullen lopen. In principe heeft u geen account nodig om Classis Special Edition te kunnen spelen. U kunt namelijk met gratis credits aan de slag gaan op deze populaire gokkast. Anderzijds kunt u met een eigen account natuurlijk echt geld inzetten plaatsen en zo tot een flinke winst proberen te komen.

Speluitleg
Op de Classis Special Edition kunnen we 3 rollen vinden, waarbij winnende combinaties niet verplicht op een rij gevormd moeten worden voor de meeste symbolen. Alleen als u een combinaties van gele of groene BAR symbolen op de winlijn draait wordt de hoogste prijs uitgekeerd. Draait u deze symbolen niet op een winlijn dan leveren ze ook een winst op namelijk. Winnende combinaties kunnen worden gedraaid door 3 soortgelijke symbolen op de 3 rollen te draaien. Daarbij maakt de positie waarop u de symbolen weet te draaien niets uit. Winsten voor een juiste combinatie zullen altijd uitbetaald worden op basis van de inzet die er gespeeld wordt. Aan de bovenzijde van de gokkast ziet u alle prijzen die per combinatie gewonnen kunnen worden in kolommen weergegeven. De kolom van de inzet die actief is zal verlicht zijn, zodat u weet welke prijzen er op dat moment gespeeld kunnen worden. Afhankelijk van de inzet kan het zijn dat sommige combinaties niet meedingen voor een prijs totdat er een bepaald aantal credits ingezet wordt.

Kop of munt spel
Voor prijzen die u wint is het mogelijk om vrijblijvende gebruik te maken van het kop of munt spel. De gewonnen prijs komt naast het tegoed van credits te staan en zal aangeven hoeveel u wint als u de juiste gok maakt. Net boven de koppen zijn de kop en munt symbolen weergegeven. Daar ziet u dus direct bij het gokken of u de juiste keuze hebt gemaakt, ja of nee. U kunt meerdere keren achter elkaar de gewonnen prijs verhogen, maar er ook tussendoor voor kiezen om uw prijs aan de clubmeter toe te voegen.

Inzetten
Als u Classis Special Edition gaat spelen, dan kan er dus ingezet worden met meerdere credits. Er wordt altijd gespeeld op de 3 rollen aan de onderzijde van het spel. Inzetten kunnen worden geplaatst met 1, 2, 4, 8, 12, 16, 24 of 32 credits per draai. Iedere credit die u inzet heeft een waarde van 10 cent. De minimale inzet bij de Classis Special Edition is dus 10 cent, maar maximaal kunt u bij het spelen met 32 credits draaien met bedragen van 3,20 euro per draai. Ontdek deze Classis Special Edition gratis of ga voor echt geld spelen. Voor iedere speler is het makkelijk om een inzet te behalen en bovendien is er altijd een hoge uitbetaling, waardoor vele kansen voor het oprapen zullen liggen.

Classic Jackpot
Power Fruit
Power FruitNu Spelen »
Tropicana
TropicanaNu Spelen »
Reelcash SE
Reelcash SENu Spelen »
Turboreel
TurboreelNu Spelen »
Reelghost
ReelghostNu Spelen »
Turboplay
TurboplayNu Spelen »