Fruits 4 Real

Speel Reelcash SE bij Fruits 4 Real met 125% bonus!

Reelcash SE
Reelcash SE

Reelcash Special Edition
Met zijn vele herkenbare symbolen is de Reel Cash Special Edition gokkast een ware topper om een inzet op te plaatsen. Op totaal 6 rollen kunt u hier gaan draaien en zijn heel wat winsten bij elkaar te spelen. Bovendien kunnen er bij deze game ook mystery prijzen gewonnen worden die erg winstgevend kunnen zijn. Het grote voordeel van dit spel is dat het voor iedereen bereikbaar is. In het onderspel wordt er uiteraard gespeeld met een basisinzet, maar tijdens het bovenspel bepaald u zelf met hoeveel geld u in wilt gaan zetten.

Basisspel
Het basisspel van Reel Cash Special Edition wordt gespeeld op 3 rollen met een inzet van 1 credit. U begint hier om credits te winnen die aan de cashmeter toegevoegd zullen worden. Met de credits die u wint in de cashmeter kunt u later in gaan zetten in het bovenspel. Het is bij deze gokkast namelijk niet mogelijk om rechtstreeks op de bovenste rollen te gaan draaien. Alle prijzen die tijdens het spelen van de rollen beneden op deze gokkast gewonnen kunnen worden staan in een prijzentabel onder de rollen weergegeven. U wint al als u 2 soortgelijke symbolen weet te draaien.

Kop of munt
Naast de rollen op de beneden zijde van deze gokkast kunt u een kop of munt spel vinden. Hiermee kunt u bij een gewonnen prijs een gokje wagen om de prijs te kunnen verdubbelen. U moet daarbij door de knoppen “head” en “tail” te gebruiken gokken op kop of munt. Heeft u het bij het juiste einde, dan mag u het nog een keer proberen. Anderzijds is het natuurlijk ook mogelijk de verdubbelde prijs direct aan de cashmeter toe te laten voegen en de rollen van het bovenspel te laten draaien.

Bovenspel
Reel Cash Special Edition kan in het bovenspel gespeeld worden met verschillende inzetten. Als u speelt met 4 credits, dan is er slechts 1 winlijn actief op het midden van de rollen. Speelt u met 8 credits dan zijn er 2 winlijnen actief en bij de maximale inzet van 16 credits speelt u mee op alle winlijnen. Om een prijzencombinatie te kunnen winnen zijn er in het bovenspel slechts 4 symbolen. Naast het vraagteken kunt u winnen met biljetten van 20, 40 of 100. Erg leuk is wel dat de biljetwaardes ook de prijs in credits aangeven. Om te kunnen winnen mogen de 3 symbolen eventueel op willekeurige posities op de actieve winlijnen gedraaid worden. Speelt u met 1 winlijn, dan moet u uiteraard die winlijn in zin geheel volgen.

Mystery prijzen
Bij Reel Cash Special Edition kunnen niet alleen prijzen gewonnen worden met reguliere symbolen. Naast de basisrollen is een bonusspel te vinden. Zodra u een kolom met meerdere lichtjes hebt voltooid zal er een bonusprijs uitgekeerd worden van 4 tot 200 credits. Heeft u op de onderste positie 3 lichtjes branden, dan wint u een prijs van 2 credits. Ook in het bovenspel is er een mystery prijs aanwezig dankzij het vraagteken symbool. Als u deze willekeurig op een actieve winlijn draait wordt er een prijs gewonnen van minimaal 1 en maximaal 100 credits met 1 vraagteken symbool.

Inzetten
Zoals in de speluitleg van de Reel Cash Special Edition gokkast al aan bod gekomen, is het bij dit spel mogelijk om in te zetten met 1, 4, 8 of 16 credits. Daar iedere credit een waarde heeft van 10 cent is die ook direct het minimale bedrag waarop u bij deze gokkast moet spelen. Kiest u in het bovenspel voor een inzet van 16 credits? U heeft dan de maximale inzet te pakken. Deze inzet betekend dat u iedere draai met een bedrag van 1,60 euro de bovenste rollen van dit spel zal laten draaien.

Classic Jackpot
Power Fruit
Power FruitNu Spelen »
Tropicana
TropicanaNu Spelen »
Classic Special Edition
Classic Special EditionNu Spelen »
Turboreel
TurboreelNu Spelen »
Reelghost
ReelghostNu Spelen »
Turboplay
TurboplayNu Spelen »