Fruits 4 Real

Speel Reelghost bij Fruits 4 Real met 125% bonus!

Reelghost
Reelghost

Reel Ghost
Reel Ghost kan gezien worden als één van de spannendste gokkasten die bij Classic jackpot gespeeld kunnen worden. Deze gokkast heeft allerlei mystery prijzen, maar ook gewone prijscombinaties in huis waarbij heel wat geld bedragen gewonnen kunnen worden. Bij het spelen van Reel Ghost zult u al snel ontdekken dat er vele bekende fruitsymbolen aanwezig zijn. Daarnaast kunt u ook met themasymbolen verschillende random prijzen winnen en zijn er dus mogelijkheden genoeg om het spel met een flinke winst af te sluiten. Bij deze gokkast zijn er totaal 6 rollen aanwezig. Deze zijn in twee series van 3 rollen opgedeeld, waardoor er een basisspel en een bovenspel bij deze slotmachine te vinden zijn.

Basisspel
In de basis wordt er bij Reel Ghost gespeeld op 1 winlijn. Deze kan gevuld worden door in te zetten met 1 credit op de onderste rollen van het spel. Als u de rollen gaat draaien kunt u al winnen vanaf 2 soortgelijke symbolen. Hierbij krijgt u een mystery prijs uitgekeerd als u de JPM symbolen weet te draaien. Anderzijds kunnen er uiteraard ook winsten worden gevormd door 3 soortgelijke symbolen op de rollen te draaien. De prijzen die u per symboolcombinatie uitgekeerd zult krijg zijn terug te vinden in de tabellen rondom de rollen.

Gokfunctie en Random prijzen
Random prijzen kunnen bij Reel Ghost ook gewonnen worden door de gelijknamige symbolen te draaien. In het bonusspel ziet u rechts per positie een lampje oplichten op een winlijn. Heeft u een complete winlijn hierin weten te verlichten, dan wordt een bijbehorende random prijs toegekend. Dit kan de Cash Bank win zijn, maar ook een Kris Kras prijs, Cash Bank Climb, Mystery Wind of een 7 symbol active. Iedere prijs die in het basisspel gewonnen wordt kan worden afgehandeld met een gokfunctie of rechtstreeks aan de Reel Ghost meter worden toegevoegd. Kiest u voor de gokfunctie, dan zal er naast de gewonnen prijs een win of lose gaan knipper. U klikt op de Gamble knop en ziet direct of u gewonnen of verloren heeft. Dit is meerdere keren achter elkaar mogelijk, maar gokt u mis dan is de gehele prijs verloren. Het beste kunt u dus tussentijds de prijs een keer nemen.

Bovenspel
Gaat u bij Reel Ghost spelen in het bovenspel dan doet u dat op 3 rollen. In het bovenspel kunnen hogere prijzen worden gewonnen met de symbolen die u kunt draaien. Naast de meter die voor het bovenspel gebruikt wordt is er een tabel aanwezig. Gaat u op de bovenste rollen draaien, dan zal deze tabel verlicht worden en ziet u welke prijzen u met symbolen in een combinatie kunt winnen. In het bovenspel worden er voor deze prijzen geen winlijnen gebruikt. Heeft u 3 van deze symbolen willekeurig op een positie, dan heeft u al een prijs te pakken.

Inzetten
Waar in het basisspel ingezet wordt met 1 credit zijn er in het bovenspel maximaal mogelijkheden om met 16 credits per draai in te gaan zetten. Iedere credit heeft een waarde van 10 cent. Dit leidt tot een minimale inzet van 10 cent per draai. Daarnaast kunt u de Reel Ghost gokkast maximaal spelen met een inzet van maar liefst 1,60 euro per draai. Ontdek deze gokkast zelf en speel hem gratis of voor echt geld.

Classic Jackpot
Power Fruit
Power FruitNu Spelen »
Tropicana
TropicanaNu Spelen »
Reelcash SE
Reelcash SENu Spelen »
Classic Special Edition
Classic Special EditionNu Spelen »
Turboreel
TurboreelNu Spelen »
Turboplay
TurboplayNu Spelen »