Fruits 4 Real

Speel Super Chips bij Fruits 4 Real met 125% bonus!

Super Chips
Super Chips

Dat multiplayer gokkasten online zeer populair zijn is wel te zien als je een kijkje neemt in het gokkast assortiment van Fruits 4 Real. De Super Chips gokkast is namelijk één van de vele topspellen, waar je met een aantal credits naar keuze op aan de slag zal kunnen gaan. Een uniek spel dat op een unieke wijze geheel draait om de chips die je ook aan speeltafels bij een casino kunt vinden. Deze Super Chips zijn binnen de slot toegevoegd als een symbool en kunnen dus ook leuke prijzen opleveren. Spelen doe je op twee kanten van het spel altijd op 3 rollen per stuk. Dit betekend een totaal van 6 rollen, die prijzen op kunnen leveren op verschillende manieren.

Prijswinsten vormen bij Super Chips

Om op de Super Chips gokkast prijzen te kunnen winnen zal je natuurlijk eerst moeten bepalen of je aan beiden kanten de rollen gaat laten draaien of je gaat focussen op een enkele spelsessie. Zodra je dit bepaald hebt moet je weten dat je per spel in totaal 5 winlijnen aan zal treffen om prijzen op te winnen. Reguliere prijzen kun je op een winlijn vormen door 3 soortgelijke symbolen te draaien, maar ook random prijzen zijn aanwezig. Zo kun je een uitbetaling winnen met willekeurig een totaal van 3 BAR of CHIPS symbolen op een winlijn. Welke uitbetalingen bij een aantal credits precies gewonnen kunnen worden zie je terug in de prijzentabel die onder de rollen wordt weergegeven.

Gratis aan de slag zonder account

Als je online binnen het Fruits 4 Real gokkast assortiment gaat spelen moet je weten dat je bij Super Chips nooit verplicht zal zijn om met eigen geld te gaan spelen. Vind je het leuker om voor je vertier aan de slag te gaan of wil je eerst oefenen? Kies dan voor een gratis spel, waarvoor je 10 euro aan virtueel speelgeld toegekend zal krijgen. Een account aanmaken is daarbij bovendien niet mogelijk.

Eigen geld spelen op de Super Chips gokkast

Heb je wel de intentie om met een inzet winst te gaan maken? Dan zal je voor geld moeten gaan spelen op Super Chips, waar je natuurlijk wel een account voor dient te hebben. Bij Super Chips speel je met creditwaardes van 10 cent. Het aantal credits dat je per spel kunt spelen is 2, 5, 10, 20, 40, 100 of 200 credits. Zowel lage bedragen spelen als met een hoge inzet aan de slag gaan is hierdoor dus uitstekend mogelijk! Minimaal speel je namelijk met 20 cent per ronde en maximaal kan er aan één zijde met een bedrag van maar liefst 20 euro gedraaid worden.

Fruits 4 Real
Omni Spinner
Omni SpinnerNu Spelen »
Mystic Player
Mystic PlayerNu Spelen »
Twin Express
Twin ExpressNu Spelen »
Power Win
Power WinNu Spelen »
Caribbean Adventure
Caribbean AdventureNu Spelen »
Starlight
StarlightNu Spelen »
Turbo Joker
Turbo JokerNu Spelen »
Mystic Mysteries
Mystic MysteriesNu Spelen »
Goldlines
GoldlinesNu Spelen »
Steptimer Jackpot
Steptimer JackpotNu Spelen »
Triple Action
Triple ActionNu Spelen »
Turboplay Jackpot
Turboplay JackpotNu Spelen »
Super joker
Super jokerNu Spelen »
Sweet 16 player
Sweet 16 playerNu Spelen »
Twin Player
Twin PlayerNu Spelen »
Multi Player
Multi PlayerNu Spelen »
Jackpot Timer
Jackpot TimerNu Spelen »
Big timer Jackpot
Big timer JackpotNu Spelen »