Fruits 4 Real

Speel Omni Spinner bij Fruits 4 Real met 125% bonus!

Omni Spinner
Omni Spinner

Op zoek naar een spannende Multiplayer gokkast die er echt toe doet? Fruits 4 Real verrast je met de Omni Spinner gokkast! Als je online op de Omni Spinner gokautomaat van deze ontwikkelaar gaat spelen zal je dan ook direct zien dat de spanning ieder moment om te snijden zal zijn. Je kunt ervoor kiezen om direct aan de slag te gaan op beide kanten van de gokkast, maar ook spelen op één zijde is een goede optie. Om het spel overzichtelijk te houden is er gebruik gemaakt van een strak design voor beide kanten van de gokkast. Spelen doe je aan bovendien op 3 rollen per spel, wat betekend dat je in totaal 6 rollen tegelijkertijd zal kunnen laten draaien.

Prijzen winnen op  Omni Spinner

Om geldprijzen binnen te kunnen halen op de Omni Spinner slot van Fruits 4 Real moet je natuurlijk eerst weten wat de bedoeling is. Omdat alles voor de spellen gelijk is leggen we het even uit voor één zijde van deze speelautomaat. Spelen doe je op 3 rollen met een bedrag naar keuze. Op deze rollen zal je altijd spelen met 5 winlijnen, wat dus zal betekenen dat winsten op meerdere lijnen tegelijkertijd een uitbetaling op kunnen leveren. Prijzen worden simpelweg bij elkaar opgeteld en uitgekeerd zoals de prijzentabel boven de rollen het uitgeeft. Voor een combinatie zal je minimaal 14 credits winnen en kun je maximaal 2000 credits uitgekeerd krijgen.

Gratis Omni Spinner spelen

Omni Spinner is bij Fruits 4 Real niet alleen beschikbaar voor geld, maar kan ook gratis gespeeld worden. Om gratis te kunnen spelen zal je niet verplicht worden een account aan te maken. Je kunt namelijk rechtstreeks aan de slag door gebruik te maken van 10 euro aan virtueel speeltegoed. Met het aantal credits dat je krijgt kun je zo de spelregels van Omni Spinner eerst oefenen of aan de slag gaan voor je plezier.

Geld inzetten plaatsen

Wilt u wel voor geld uw inzetten kunnen plaatsen op de Omni Spinner gokkast? Dan dient u in te loggen met een eigen account. Daar kunt u een eigen saldo toevoegen en gebruiken in verschillende stappen. Inzetten kunnen geplaatst worden met 2, 5, 10, 20 of 40 credits per spel. Dit betekend aan de hand van credits van 10 cent per stuk natuurlijk dat je minimaal dient te spelen met een bedrag van 40 eurocent en je maximaal aan de slag zal kunnen met 4 euro per draai per spel.

Fruits 4 Real
Super Chips
Super ChipsNu Spelen »
Mystic Player
Mystic PlayerNu Spelen »
Twin Express
Twin ExpressNu Spelen »
Power Win
Power WinNu Spelen »
Caribbean Adventure
Caribbean AdventureNu Spelen »
Starlight
StarlightNu Spelen »
Turbo Joker
Turbo JokerNu Spelen »
Mystic Mysteries
Mystic MysteriesNu Spelen »
Goldlines
GoldlinesNu Spelen »
Steptimer Jackpot
Steptimer JackpotNu Spelen »
Triple Action
Triple ActionNu Spelen »
Turboplay Jackpot
Turboplay JackpotNu Spelen »
Super joker
Super jokerNu Spelen »
Sweet 16 player
Sweet 16 playerNu Spelen »
Twin Player
Twin PlayerNu Spelen »
Multi Player
Multi PlayerNu Spelen »
Jackpot Timer
Jackpot TimerNu Spelen »
Big timer Jackpot
Big timer JackpotNu Spelen »