Fruits 4 Real

Speel Mystic Mysteries bij Fruits 4 Real met 125% bonus!

Mystic Mysteries
Mystic Mysteries

Direct vanaf het moment dat u deze Mystic Mysteries gokkast laad zult u zien dat er voldoende spanning te beleven zal zijn. Met een grafisch prachtig uitgevoerde lay-out en allerlei bijpassende geluiden die te horen zijn is het dan ook net of u in een fysiek casino aan een gokkast plaatsgenomen heeft. Mystic Mysteries beschikt in totaal over 6 rollen om op te spelen. Deze rollen zijn verdeeld in een basisspel en een vervolgspel, waarbij uiteraard grote winsten te behalen zullen zijn.

Het basisspel van Mystic Mysteries wordt gespeeld op 3 rollen en beschikt over 1 winlijn. U kunt de prijzen die u kunt winnen zien in de prijzentabel die rondom deze rollen zijn weergegeven. Op het moment dat er credits gewonnen worden zullen deze toegevoegd worden aan de supermeter. Hiermee kunt u uiteindelijk het vervolgspel gaan spelen, waarbij hogere inzetten gevraagd zullen worden. Een extra kans op winst wordt in beide spellen geboden door een mystery prijs met sleutels. Daarmee kunt u minimaal 2 credits winnen en zijn er maximaal 400 credits beschikbaar om als mystery uitgekeerd te worden.

Wanneer u het vervolgspel weet te behalen wordt er ingelegd met 5, 10 , 20 of 40 credits per draai. Winnende combinaties kunnen daarbij gevormd worden op 3 rollen met 5 winlijnen. Voor het vervolgspel geldt hoe hoger de inzet is, des te meer credits er als prijs gewonnen kunnen worden.

Fruits 4 Real
Omni Spinner
Omni SpinnerNu Spelen »
Super Chips
Super ChipsNu Spelen »
Mystic Player
Mystic PlayerNu Spelen »
Twin Express
Twin ExpressNu Spelen »
Power Win
Power WinNu Spelen »
Caribbean Adventure
Caribbean AdventureNu Spelen »
Starlight
StarlightNu Spelen »
Turbo Joker
Turbo JokerNu Spelen »
Goldlines
GoldlinesNu Spelen »
Steptimer Jackpot
Steptimer JackpotNu Spelen »
Triple Action
Triple ActionNu Spelen »
Turboplay Jackpot
Turboplay JackpotNu Spelen »
Super joker
Super jokerNu Spelen »
Sweet 16 player
Sweet 16 playerNu Spelen »
Twin Player
Twin PlayerNu Spelen »
Multi Player
Multi PlayerNu Spelen »
Jackpot Timer
Jackpot TimerNu Spelen »
Big timer Jackpot
Big timer JackpotNu Spelen »