Fruits 4 Real

Speel All Ways Fruits nu voor echt geld!

All Ways Fruits
All Ways Fruits

Bij het online casino moet je zeker eens de All Ways Fruits gokkast uitproberen. Deze gokkast van Amatic is uiterst populair en trekt vanaf het eerste moment al je aandacht. De All Ways Fruits gokkast heeft 5 rollen, 15 symbolen per draai en 243 winmanieren waarmee je winsten kunt behalen. Zoals je al uit de naam van de gokkast kunt halen zal je voornamelijk fruitstukken als symbolen kunnen draaien. Denk aan sinaasappels, citroenen, druiventrossen, kersen, meloenen en nog veel meer andere symbolen.

Dit spel is grafisch gezien erg mooi en ook geluidstechnisch komt het niets te kort. Met de spannende achtergrondgeluiden zal het spelen van de All Ways Fruits gokkast vanaf het eerste moment al spannend zijn. Tijdens het spelen van deze gokkast zal de spanning nog hoger oplopen wanneer je een winnende combinatie draait op de rollen. Jouw doel tijdens het spelen van de All Ways Fruits gokkast is het draaien van combinaties die uit minimaal 3 soortgelijke symbolen bestaat. Als de combinatie compleet is zal je een winst uitbetaald krijgen.

Extra functies All Ways Fruits

Tijdens het spelen van de All Ways Fruits gokkast van Amatic kom je verschillende extra functies tegen die het spel erg spannend weten te maken. Extra functies die je kunt verwachten zijn bonussymbolen en een x2 symbool. Het bonussymbool herken je al snel want dit zijn verschillende fruitstukken bij elkaar met daarbij ‘BONUS’ geschreven. Dit symbool is erg interessant want hij kan namelijk free spins opleveren. Draai je 3 bonussymbolen? Dan krijg je 7 free spins toegekend. Bij het draaien van 4 bonussymbolen krijg je 10 free spins en 5 bonussymbolen zijn goed voor 15 free spins.

Met de free spins kun je de rollen van het spel gratis laten draaien en daarmee kun je winsten behalen zonder dat het jou een inzet gekost heeft. Naast het bonussymbool is er ook een x2 symbool te vinden. Op het moment dat je een winnende combinatie draait met daarnaast een x2 symbool, dan krijg je de winst uitbetaald met een vermenigvuldiger van x2!

Speel voor echt geld
Amatic
All Ways Joker
All Ways JokerNu Spelen »
Hot Fruits 20
Hot Fruits 20Nu Spelen »
Fire And Ice
Fire And IceNu Spelen »