Fruits 4 Real

Speel Hot Fruits 20 nu voor echt geld!

Hot Fruits 20
Hot Fruits 20

Zoek je bij het online casino graag de spanning op? Dan moet je echt eens de Hot Fruits 20 gokkast uitproberen. Dit spel heeft brandende fruitstukken die al snel veel warmte af zullen geven. Bij een winnende combinatie zullen de fruitstukken onder vuur komen te staan en zullen zij grote vlammen laten zien. Dit maakt het spelen van de Hot Fruits 20 gokkast erg interessant en spannend. De fruitstukken die je op de rollen van het spel kunt draaien komen voor als de bekende citroenen, kersen, druiventrossen en meloenen.

Deze gokkast heeft 5 rollen en 3 symbolen per rol. In totaal heb je dus 15 symbolen per draai waarmee je winsten moet behalen. Winsten worden behaald op maar liefst 20 winlijnen en dat zorgt voor hoge winstkansen. Jouw doel tijdens het spelen van de Hot Fruits 20 gokkast is het draaien van winnende combinaties op één van de 20 winlijnen om het tot een winst te kunnen schoppen. De spanning zal al snel hoog oplopen wanneer je deze gokkast gaat spelen!

Extra functies Hot Fruits 20

Het spelen van deze gokkast is al direct erg spannend en interessant. De spanning wordt niet alleen veroorzaakt door de winsten die je kunt behalen want ook heeft ontwikkelaar Amatic extra functies toegevoegd. De Hot Fruits 20 gokkast wordt daarmee al erg spannend gemaakt en dat zorgt ervoor dat je niets liever wilt dan de rollen laten draaien. Een extra functie van de Hot Fruits 20 gokkast is het Wild symbool.

De Wild kun je herkennen aan de rode 7 met daarbij in het groot ‘WILD’ geschreven. Het Wild symbool is een vervanger voor alle symbolen die je op de rollen kunt draaien. Niet alleen zal je een Wild tegen kunnen komen want ook is er een Scatter aanwezig. De Scatter herken je aan de gouden ster. Een voordeel van de Scatter is dat hij geen winlijn hoeft te volgen om een winst op te kunnen leveren. Op elke willekeurige plek op de rollen kan de Scatter voor een winst zorgen.

Speel voor echt geld
Amatic
All Ways Joker
All Ways JokerNu Spelen »
Fire And Ice
Fire And IceNu Spelen »
All Ways Fruits
All Ways FruitsNu Spelen »