Fruits 4 Real

Speel Fruit Zen nu voor echt geld!

Fruit Zen
Fruit Zen

Een gokkast van ontwikkelaar Betsoft die erg populair is bij het online casino is Fruit Zen. Deze gokkast neemt je mee naar een grote oceaan waar je allerlei rotsblokken ziet. De achtergrond van het spel is dus erg interessant maar dat is niet het enige wat je aandacht trekt. Dit spel heeft 5 doorzichtige rollen waardoor de achtergrond van het spel mooi door loopt. Op de rollen van het spel kun je symbolen draaien die je als fruitstukken terug zal vinden. De fruitstukken zijn erg mooi ontwikkeld en lijken net echt. Je kunt op de rollen van Fruit Zen kersen, meloenen, citroenen, druiventrossen, framboosjes, pruimen en sinaasappels draaien. Met deze verschillende fruitsoorten moet je combinaties maken van soortgelijke symbolen.

Combinaties moeten uit minimaal 3 soortgelijke symbolen bestaan, bijvoorbeeld 3 kersen. Daarbij is het belangrijk dat de combinatie één van de 10 winlijnen volgt. Een voordeel van de Fruit Zen gokkast is dat een winst zowel van links naar rechts als van rechts naar links behaald kan worden op één van de 10 winlijnen. Dit zorgt voor meer kans op winst en voordat je het weet heb je een winnende combinatie te pakken.

Extra functies van het spel

Als je de Fruit Zen gokkast van Betsoft gaat spelen zal je al snel merken dat je meer tegen kunt komen dan alleen de fruitsymbolen. Ontwikkelaar Betsoft heeft een extra functie toegevoegd die duidelijk voor meer spanning zorgt. Je zal een Wild symbool kunnen draaien die een vervangende functie heeft. Daarmee kan een onderbroken combinatie gecompleteerd worden en kun je sneller een winst behalen. Dit is niet het enige wat de Wild kan doen want ook zal hij expanderen over de gehele rol waar hij op is gedraaid. Wanneer de Wild is gedraaid zal er een free spin geactiveerd worden waardoor de rollen gratis gedraaid worden.

Speel voor echt geld
Betsoft
Stampede
StampedeNu Spelen »
4 Seasons
4 SeasonsNu Spelen »
Mr Vegas
Mr VegasNu Spelen »