Fruits 4 Real

Gratis registratie bonus van 51 free spins!

De slots van Classic Jackpot zijn een reeks uniek vormgegeven klassieke gokkast spellen waarop u online kunt gokken. Geen software installaties, geen ingewikkelde vragen, gewoon direct spelen in een browser dankzij Flash. Uniek in dit assortiment zijn o.a. de Classic SE, maar ook The Game en Lotus gokkasten komt u niet snel bij andere aanbieders dan Classic Jackpot tegen. Bij deze gokkasten geen "linked jackpot", maar wel een stel zeer fraai vormgegeven gokkasten zoals u ze in de cafetaria kunt vinden. Speel gerust eerst gratis, en wanneer u winkansen ziet is iDeal de betaaloptie bij voorkeur.

Veilig Classic Jackpot gokkasten spelen
Als u ervoor kiest om Classic Jackpot gokkasten te gaan spelen wilt u uiteraard maar één ding. Veilig inzetten op alle gokautomaten die in het spelassortiment beschikbaar zijn. Om veiligheid te garanderen controleren kansspelautoriteiten niet alleen casino's, maar ook ontwikkelaars. Voordat een gokkast van Classic Jackpot online aangeboden mag worden zal deze dus ook altijd eerst een controle moeten ondergaan. Hierbij wordt gemonitord of er eerlijke kansen op winst aanwezig zijn, waarbij er altijd verplicht gebruik moet worden gemaakt van een Random Number Generator.

Uiteraard zijn het niet alleen de kansen op winst die van belang zijn, maar ook de mogelijkheden om veilig geld te storten. Als u kiest voor een elektronische betaling met iDeal bijvoorbeeld zal een storting afgerond worden via een SSL verbinding. Daarnaast kunt u ook via uw telefoon geld storten, wat uiteraard ook altijd uiterst veilig zal zijn. Geld is direct beschikbaar, waardoor uw weddenschappen direct geplaatst kunnen worden bij alle spellen die u kunt openen.

Oude klassiekers en nieuwe gokautomaten
Binnen het spelassortiment van Classic Jackpot kunt u rekenen op heel wat klassiekers. Dit betekend dat gokkasten bekend van cafés en snackbars direct online voor een inzet beschikbaar zullen zijn. Waar Classic Jackpot ooit op de proppen is gekomen met slechts 6 gokkasten is het assortiment vandaag de dag uiteraard wat ruimer. Kies onderstaand uw favoriete gokkast en speel gratis om te oefenen of kies ervoor om direct met eigen saldo te gaan spelen.

Classic Jackpot
Power Fruit
Power FruitNu Spelen »
Tropicana
TropicanaNu Spelen »
Reelcash SE
Reelcash SENu Spelen »
Classic Special Edition
Classic Special EditionNu Spelen »
Turboreel
TurboreelNu Spelen »
Reelghost
ReelghostNu Spelen »
Turboplay
TurboplayNu Spelen »
Nieuwsbrief
Altijd de nieuwste gokkasten en aanbiedingen in je inbox!!