Fruits 4 Real

Gratis registratie bonus van 51 free spins!

Fruits 4 Real
De allernieuwste reeks online gokkasten, waarbij iedere gokker die van online gokken houdt zijn vingers af zal aflikken!  Fruits 4 Real heeft Super geweldige timer gokkasten zoals de Jackpot Timer, Multi Player en Twin Player kasten. Deze gokkasten, die voorheen nergens op het internet waren te vinden, zijn nu exclusief via Fruits4Real te spelen! Dit nieuwe platform op een geheel nieuw ontwikkelde maar zeer betrouwbare software engine is er één waar we in de toekomst nog veel van gaan horen. Fruits4Real heeft hoog in gezet wat betreft kwaliteit en eerlijk spel, een zeer stabiele engine en gaat nog vele beroemde gokkasten uit brengen op korte termijn. Daarbij zal de nadruk veelal liggen op de mateloos populaire multiplayer gokkasten. Deze machines staan het toe om met zowel hoge als lage inzetten op twee verschillende gokautomaten te spelen in één scherm. Houdt het overzicht in de gaten, wij zullen altijd als eerste de nieuwste Fruits4Real gokkasten online hebben staan!

Gokkasten voor geld
Als u van plan bent om geld te winnen op één van de Fruits 4 Real gokkasten, dan kan door ook met echt geld in te zetten. Om bij Fruits 4 Real met een eigen tegoed te kunnen spelen dient u zichzelf eerst aan te melden als speler. Zodra u dit gedaan heeft kunt u de PLAY FOR REAL modus verkiezen en daarbij aan de slag gaan door eerst zelf geld te storten. Stortingen kunnen daarbij altijd eenvoudig uit worden gevoerd met iDeal, PaySafeCard of Skrill. Bovendien zijn er met stortingen ook bonussen te ontvangen. Nieuwe spelers krijgen direct tot maximaal 100 euro extra en ook tussentijdse bonussen kunnen bij het spelen voor echt geld uiteraard zeer voordelig zijn.

Gratis oefenen
Alle gokkasten die u online van Fruits 4 Real kunt spelen zijn beschikbaar om gratis te oefenen. U kunt daarbij kiezen voor zowel de klassieke gokkasten en fruitautomaten als voor de Multi Player gokkasten die van deze ontwikkelaar beschikbaar zijn. Kiest u voor de PLAY FOR FUN modus, dan krijgt u 10 euro aan gratis speeltegoed. Hiermee kunt u de rollen laten draaien alsof u voor echt geld bezig bent zonder dat u het risico zal lopen om geld te verliezen. Zodra u wel met de gokkasten bekend bent is snel inloggen om alsnog voor geld te gaan spelen uiteraard een optie.

Fruits 4 Real
Omni Spinner
Omni SpinnerNu Spelen »
Super Chips
Super ChipsNu Spelen »
Mystic Player
Mystic PlayerNu Spelen »
Twin Express
Twin ExpressNu Spelen »
Power Win
Power WinNu Spelen »
Caribbean Adventure
Caribbean AdventureNu Spelen »
Starlight
StarlightNu Spelen »
Turbo Joker
Turbo JokerNu Spelen »
Mystic Mysteries
Mystic MysteriesNu Spelen »
Goldlines
GoldlinesNu Spelen »
Steptimer Jackpot
Steptimer JackpotNu Spelen »
Triple Action
Triple ActionNu Spelen »
Turboplay Jackpot
Turboplay JackpotNu Spelen »
Super joker
Super jokerNu Spelen »
Sweet 16 player
Sweet 16 playerNu Spelen »
Twin Player
Twin PlayerNu Spelen »
Multi Player
Multi PlayerNu Spelen »
Jackpot Timer
Jackpot TimerNu Spelen »
Big timer Jackpot
Big timer JackpotNu Spelen »
Nieuwsbrief
Altijd de nieuwste gokkasten en aanbiedingen in je inbox!!