Fruits 4 Real

Gratis registratie bonus van 51 free spins!

VIP Powerlounge
VIP Powerlounge gokkasten zijn er in het bijzonder voor de mensen die op chique wijze met hoge inzet willen gokken online. Exclusiviteit is het uitgangspunt, iedere dag de hoogste winkansen en zeer interessante acties waarmee flinke geldprijzen zijn te verdienen! De Classic VIP is bijvoorbeeld een mooie kast die veel verschillende inzet mogelijkheden heeft met als gevolg: een reeks sterk verhoogde winkansen. Maar er zijn meer spannende VIP gokkasten in de Power Lounge die zeer hoge uitbetalingspercentages hanteren en waar regelmatig een speler rijkelijk wordt beloond. Alle gokkasten die u kunt spelen zijn uiteraard interessant en bieden hoge winsten om aan uw saldo toe te voegen.

Betrouwbaar aanbod met eerlijke kansen
De gokkasten die u van VIP Powerlounge online kunt spelen staan vooral bekend om de eerlijkheid van spelen. Deze ontwikkelaar kan als zeer betrouwbaar worden bestempeld, omdat zij altijd aandacht schenken aan de kwaliteit van de spellen, waarbij ook de geluiden altijd tot in de puntjes worden uitgevoerd. Als u in gaat zetten doet u dit uiteraard altijd tegen de computer. Om een veilig aanbod te kunnen garanderen wordt daarbij gebruik gemaakt van een Random Number Generator. Dit stukje software zorgt ervoor dat eerlijke kansen op winst gegeven worden, omdat de software de rollen altijd geheel willekeurig tot stilstand zal laten komen. U heeft hiermee uiteraard de zekerheid dat het casino geen invloed uit kan oefenen op de uitbetalingspercentages en dat ook eerdere winsten niet voor een speelronde bepaald kunnen zijn.

Geld storten op VIP Powerlounge gokkasten
Spelen voor geld kan op de VIP Powerlounge gokkasten pas nadat u geregistreerd bent als speler. Dit betekend dat u zichzelf aan zal moeten melden voor een eigen account, waarna er direct een storting uitgevoerd kan worden. Geld storten bij de gokkasten van VIP Powerlounge kan door veilig gebruik te maken van iDeal of één van de andere stortingsmethodes. Als u een transactie uit gaat voeren doet u dit altijd via een beveiligde omgeving. Daar kunt u met persoonlijke gegeven inloggen om vervolgens een opwaardering te bevestigen. Op het moment dat de bevestiging gegeven is zal het geld direct aan uw VIP account toe worden gevoegd en kunt u direct voor echt geld uw inzetten gaan plaatsen. Wilt u liever eerst de kat uit de boom kijken? In dat geval is het mogelijk om de gokkasten gratis uit te proberen zonder een account aan te moeten maken.

VIP Powerlounge
Classic VIP
Classic VIPNu Spelen »
Golden Oldie deLuxe
Golden Oldie deLuxeNu Spelen »
Mega Multitimer
Mega MultitimerNu Spelen »
Hell's Bell's
Hell's Bell'sNu Spelen »
Magic Circle deluxe
Magic Circle deluxeNu Spelen »
Turbo Mega Jackpot
Turbo Mega JackpotNu Spelen »
RandomRunner Ultra
RandomRunner UltraNu Spelen »
Multi Stake
Multi StakeNu Spelen »
Turbospinner XXL
Turbospinner XXLNu Spelen »
Jokers Time Deluxe
Jokers Time DeluxeNu Spelen »
Giga Burst
Giga BurstNu Spelen »
Nieuwsbrief
Altijd de nieuwste gokkasten en aanbiedingen in je inbox!!